Președintele PLDM, despre decizia lui Iurie Chiorescu: „Tot răul e spre bine”

  • 29 Aprilie 2017 12:36
Președintele PLDM, despre decizia lui Iurie Chiorescu: „Tot răul e spre bine”

Președintele Partidului Liberal Democrat, Viorel Cibotaru, comentează părăsirea fracțiunii PLDM de către proaspătul deputat, Iurie Chiorescu, și aderarea imediată la fracțiunea Partidului Democrat. El consideră că acesta a fost un gest care îi descurajează pe oamenii cinstiți și corecți să acceadă în politică.

”Niciodată nu am fost de acord cu afirmația că politica este un lucru murdar. Din contra, întotdeauna am pledat și pledez pentru aceea că politica este o artă supremă a omului. Dar oamenii, într-adevăr, pot fi murdari. Chiar foarte murdari. Ca unul care se declara ”co-fondator al PLDM”, pe care recent l-am felicitat cu primirea mandatului de deputat și care mai ieri era ”cel mai devotat cauzei”, astăzi să se oploșească în tabăra celora care l-au umilit pe el și pe toți colegii lui. Ca el mai sunt mulți, prea mulți și din toate partidele din actualul parlament. Din păcate, aceștia fac ca ceilalți să nu mai vrea să se ocupe de politică, cum iarăși s-a întâmplat azi în parlament”, a comentat Viorel Cibotaru, pe contul să de Facebook.

În opinia lui, ”tot răul e spre bine”. ”Ce operă măreață va fi momentul curățirii grajdurilor lui Augias (ale actualei guvernări hibrid)! Politica o pot face doar oamenii curați!”, a încheiat președintele PLDM.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău