Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți șefi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău

  • 26 Septembrie 2022 19:12
Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu mai mulți șefi ai misiunilor diplomatice acreditate la Chișinău

Președintele Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu mai mulți ambasadori acreditați în Republica Moldova, se arată într-un comunicat al Președinției Republicii Moldova.

Discuțiile au vizat provocările economice și de securitate, cu care se confruntă Republica Moldova și întreaga regiune ca urmare a agresiunii ruse față de Ucraina.

Președintele Maia Sandu a mulțumit țărilor partenere pentru susținerea financiară și umanitară de care Moldova a beneficiat odată cu începerea războiului și care ne-a ajutat să gestionăm criza refugiaților din țara vecină.

Șefa statului a menționat importanța suportului politic al țărilor europene, dar și efortul personal făcut de ambasadorii acreditați la noi pentru ca Republica Moldova să obțină statutul de țară candidată la aderare.

Maia Sandu a subliniat că integrarea europeană este scopul spre care sunt îndreptate acum toate eforturile autorităților de la Chișinău și că se lucrează la realizarea reformelor în domeniile evidențiate în opinia Comisiei Europene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău