Președintele Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență capacitatea de a rămâne uniți

  • 31 Decembrie 2022 12:38
Președintele Iohannis, în mesajul de Anul Nou: Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență capacitatea de a rămâne uniți

Președintele Klaus Iohannis afirmă că România privește cu speranță și încredere către noul an, după ce „provocările de proporții istorice” pe care țara le-a avut de înfruntat au scos în evidență „tăria de caracter” și capacitatea românilor de a rămâne solidari.

„Cumpăna dintre ani este mereu un moment încărcat de semnificații și emoție, pentru că sărbătorim sfârșitul unei etape și debutul alteia noi. Chiar dacă a fost un an foarte dificil pentru noi toți, marcat de crize profunde și de un teribil război care se desfășoară la granițele noastre, privim cu speranță și încredere către noul an 2023, care stă să înceapă. Provocările de proporții istorice pe care le-am avut de înfruntat au scos în evidență tăria noastră de caracter, capacitatea de a rămâne solidari, uniți și hotărâți să depășim cu bine orice obstacole”, a transmis Iohannis, sâmbătă, în mesajul de Anul Nou.

Președintele a arătat că România trebuie să învețe să transforme fiecare criză într-o oportunitate pentru a deveni o națiune „mai bună și mai puternică”.

„România se dezvoltă în fiecare zi și face progrese vizibile în toate domeniile. Vă îndemn să lucrăm împreună pentru ca țara noastră să se bucure de un viitor prosper, în pace și armonie”, a mai spus Klaus Iohannis.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,09 m/s
Sat
19
Sun
17
Mon
13
Tue
16
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău