Președintele în Exercițiu al OSCE va efectua o vizită de lucru în R. Moldova

  • 15 Februarie 2021 12:22
Președintele în Exercițiu al OSCE va efectua o vizită de lucru în R. Moldova

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

În cadrul discuțiilor, Olga Cebotari a menționat despre ultimele evoluții în dialogul dintre Chișinău și Tiraspol, și în particular dinamica activității grupurilor de lucru, fiind evidențiat faptul că în perioada imediat următoare urmează să fie desfășurate noi ședințe ale experților în domeniul ocrotirii sănătății și educației. 

Totodată, s-a enunțat faptul că pe platforma experților din sfera medicală urmează a fi convenite potențiale măsuri comune de asigurare a vaccinării anti-Covid-19 a populației de pe ambele maluri ale râului Nistru.

În contextul în care săptămâna curentă în Republica Moldova va fi efectuată o vizită de lucru de către președintele în Exercițiu al OSCE, ministrul de Externe a Suediei, Ann Linde, au fost discutate unele elemente preparatorii și cu caracter organizatoric.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău