Alegeri Bulgaria | Președintele Bulgariei i-a urat un mandat mai liniștit succesorului său

  • 06 Noiembrie 2016 14:45
Alegeri Bulgaria | Președintele Bulgariei i-a urat un mandat mai liniștit succesorului său

"Democrația este un lucru minunat și mă bucur că următorul președinte al țării va avea și mai mult succes", a declarat președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, după ce și-a exercitat dreptul de vot.

"Este mult de lucru astăzi și în Bulgaria, și în regiune și în lume.

Urez succesorului meu să aibă un mandat mai liniștit și sper ca măcar una dintre crizele europene să se soluționeze într-un mod demn", a adăugat șeful statului bulgar.

"Am votat la referendum, consider că democrația directă este o realizare de care trebuie să profităm. Mă bucur de acest referendum și de faptul că sunt președintele bulgar care a inițiat această consultare a poporului. Sunt mândru de aceasta. Depinde de noi încotro se îndreaptă democrația. Să votăm împreună și la alegerile prezidențiale și la referendum și să pornim împreună cu noul președinte și vicepreședinte spre intensificarea dezvoltării europene a Bulgariei. O alegere înțeleaptă este o alegere prin care construim statalitatea în țară. Eu cred că bulgarii vor vota în masă", a mai spus președintele Plevneliev, informează Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău