Președintele ales Maia Sandu a avut o discuție cu premierul Ion Chicu despre dizolvarea urgentă a Parlamentului și demisia Guvernului

  • 04 Decembrie 2020 11:52
Președintele ales Maia Sandu a avut o discuție cu premierul Ion Chicu despre dizolvarea urgentă a Parlamentului și demisia Guvernului

Președintele ales Maia Sandu a avut o discuție cu premierul Ion Chicu despre ultimele evoluții din Rep. Moldova în care a subliniat că bugetul prezentat de Guvern nu este în măsură să ajute cetățenii, dimpotrivă, ar conține scheme din care deputați corupți vor scoate bani în continuare.

Într-o discuție telefonică pe care a avut-o cu premierul, președintele ales i-a transmis acestuia că Republica Moldova are nevoie de un alt parlament și de un alt guvern. Totodată, Maia Sandu a spus că demisia guvernului este cea mai scurtă cale spre acest obiectiv.

La rândul său, Ion Chicu a anunțat pe Facebook, după discuția cu Maia Sandu, că reprezentanții Guvernului sunt gata să prezinte argumente pentru bugetul pe care l-au propus. Prim-ministrul a spus că împărtășește pe deplin opinia președintelui ales Maia Sandu despre dizolvarea urgentă a Parlamentului, însă nu a pomenit nimic despre demisia Guvernului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău