Președintele Adunării Parlamentare a OSCE, George Tsereteli, într-o vizită de lucru în Republica Moldova

  • 24 Iunie 2018 11:51
Președintele Adunării Parlamentare a OSCE, George Tsereteli, într-o vizită de lucru în Republica Moldova

O delegație a Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE) va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 24 – 28 iunie curent.

Din componența delegației conduse de președintele AP OSCE George Tsereteli (Georgia), fac parte secretarul general al AP OSCE, Roberto Montella (Italia) și consilierul președintelui AP OSCE, Loic Poulain, potrivit unui comunicat difuzat de parlamentul de la Chișinău.

Oaspeții vor avea o întrevedere cu membrii delegației Parlamentului Republicii Moldova la AP OSCE. De asemenea, vor discuta cu vicepreședintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică Eugen Carpov.

Agenda vizitei mai include întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, prim-ministrul Pavel Filip, viceprim-ministrul pentru reintegrare Cristina Lesnic, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Tudor Ulianovschi, precum și discuții cu reprezentanții comunității internaționale. De asemenea, membrii delegației vor efectua o vizită la Tiraspol.

Ultima vizită a Grupului AP OSCE pentru Moldova la Chișinău a avut loc în martie 2017.

Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa este constituită din reprezentanții parlamentelor a 56 de țări.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău