Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a avut câteva întrevederi cu oficiali francezi, în prima zi a vizitei sale la Paris

  • 04 Februarie 2021 09:30
Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a avut câteva întrevederi cu oficiali francezi, în prima zi a vizitei sale la Paris

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut câteva întrevederi cu oficiali francezi, miercuri, 3 februarie, în prima zi a vizitei sale la Paris pe care o întreprinde la invitația omologului său francez, Emmanuel Macron.

Ministrul Europei și al Afacerilor Externe Jean-Ives Le Driand afirmă pe contul său de Twitter că a avut o primă întrevedere excelentă cu Maia Sandu, subliniind că ”Franța este alături de agenda ambițioasă de reforme, dezvoltare economică, lupta împotriva corupției și consolidarea statului de drept”.

De asemenea, în seara zilei de miercuri, Maia Sandu s-a întâlnit cu președintele Adunării Naționale, Richard Ferrand și cu membrii grupului de prietenie Rep. Moldova – Franța.

 Richard Ferrand a scris pe contul său de Twitter că a asigurat-o pe președinta Maia Sandu de ”voința și susținerea Adunării Naționale în consolidarea democrației și a statului de drept în Rep. Moldova”. ”Suntem atașați față de ancorarea europeană a țării”, a mai scris președintele Adunării Naționale de la Paris.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
15,24
Nori împrăștiați
Umiditate:77 %
Vint:4,63 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău