Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, va efectua vineri, 11 noiembrie, o vizită de lucru în Republica Moldova

  • 07 Noiembrie 2022 12:18
Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, va efectua vineri, 11 noiembrie, o vizită de lucru în Republica Moldova

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, va efectua vineri, 11 noiembrie, o vizită de lucru în Republica Moldova, potrivit agendei ei pentru această săptămână, publicată pe site-ul Parlamentului European, transmite Radio Chișinău.

La Chișinău, Roberta Metsola va avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu, urmată de o conferință de presă comună. Ea mai are programate discuții cu premierul Natalia Gavriliță, cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, și va ține un discurs în ședința plenară specială a Legislativului.

Republica Moldova necesită o atenție specială întrucât, pe lângă faptul că este vulnerabilă din cauza frontierei cu Ucraina și a problemelor cu alimentarea cu electricitate, se confruntă cu o situație în care oricând o altă opoziție foarte ostilă poate face pasul înainte, a declarat anterior președinta Parlamentului European, într-un interviu acordat unui grup de jurnaliști din România, Polonia și Lituania.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău