Președinta Maia Sandu, la un an de la învestirea în funcție: Moldova și-a refăcut bunul nume în lume

  • 25 Decembrie 2021 09:43
Președinta Maia Sandu, la un an de la învestirea în funcție: Moldova și-a refăcut bunul nume în lume

La un an din ziua în care a fost învestită în funcție, președinta Maia Sandu a declarat că, în ciuda faptului, a fost un an complicat pe glob, Rep. Moldova a reușit să-și refacă „bunul nume în lume”, informează Radio Chișinău.

Afirmațiile au fost făcute, aseară, de Maia Sandu la deschiderea Târgului de Crăciun, organizat în Capitală de Guvern.

„Astăzi se împlinește exact un an de când am devenit președinta Rep. Moldova – țara pe care mi-o doresc și pe care ne-o dorim cu toții mai bogată, mai mândră, mai fericită. A fost un an care ne-a pus la încercări nemaivăzute, dar și un an când Moldova și-a refăcut bunul nume în lume. A fost un an complicat pentru noi și un an complicat pentru întreg globul. Dar și un an în care a reapărut speranța. Speranța, care hrănește încrederea și încrederea care hrănește puterea de a transforma visele în realitate”, a afirmat președintele Rep. Moldova.

În mesajul său, Maia Sandu a felicitat cetățenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou și a transmis „un gând bun” și moldovenilor care, de sărbători, sunt departe de casă. „Avem nevoie de solidaritate, de grijă reciprocă, pentru a trece mai ușor peste greutăți și pentru a ne bucura de ziua de mâine”, a mai spus președinta Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina credinței
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:5,66 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
19
Thu
18
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău