Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, a primit premiul Women of Courage Award 2022

  • 09 Martie 2023 18:00
Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, a primit premiul Women of Courage Award 2022

Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, a primit prestigiosul premiu Women of Courage Award 2022. Ceremonia de decernare s-a desfășurat ieri,8 martie, la Washington, la Casa Albă, sub patronajul Primei Doamne a SUA, Dr. Jill Biden, și a Secretarului de Stat Antony J. Blinken, transmite Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

„Am cunoscut femei curajoase, care luptă pentru justiție, libertate și pace în întreaga lume. Aceste femei au demonstrat că putem schimba lumea dacă nu tăcem, dacă suntem unite și ținem capul sus”, a menționat Doina Gherman.

Premiul Internațional Women of Courage Award (IWOC) este oferit în semn de recunoaștere a meritelor femeilor din întreaga lume, care au demonstrat curaj, forță și capacități excepționale de leader în susținerea păcii, justiției, drepturilor omului, echității și egalității de gen.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:24 %
Vint:5,14 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău