Presa spaniolă spune că portughezul Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid. Unde ar putea ajunge

  • 07 Iunie 2018 12:30
Presa spaniolă spune că portughezul Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid.  Unde ar putea ajunge

Cotidianul Record susține că portughezul Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid pentru că "Florentino Pérez nu și-a respectat promisiunea. Nu e vorba de bani, ci de nerecunoașterea statutului său". Unde ar putea ajunge? "Italia, Franța sau Anglia".

Cum s-a încheiat finala Ligii, Cristiano Ronaldo l-a lăsat fără reacție pe Florentino Pérez, sugerând că, după 9 ani pe "Bernabeu", va părăsi Madridul. O zi mai târziu, în Plaza de Cibeles, făcea un pas în spate. "Ne vedem aici și anul viitor", le spunea el fanilor blancos. 

Totuși, e foarte probabil ca lusitanul să nu mai poarte tricoul alb sezonul viitor. Nu poate trece peste faptul că primește doar 21 de milioane de euro salariu anual net. În timp ce Messi ia 48 de milioane la Barcelona.

Pe 26 mai, după victoria de la Kiev, CR7 afirma că va anunța într-o săptămână ce hotărâre a luat. Termenul a trecut și nu a făcut nicio declarație. Dar cotidianul Record a ieșit azi pe copertă cu subiectul așteptat: "Ronaldo pleacă de la Real. E o decizie ireversibilă". Motivul: "Florentino Pérez nu și-a respectat promisiunea. Nu e vorba de bani, ci de nerecunoașterea statutului său". 

Cristiano nu a mai fost inclus în reclamele noului echipament al madrilenilor și a fost unicul îndepărtat din lotul prezentat pe site. Numai Ronaldo e fără portret la albi. A rămas doar tricoul. Care ar putea fi destinația? "Italia, Franța sau Anglia", scrie Record. După ce, în urmă cu o săptămână, As vorbea de PSG. 

Sursa: gasetasporturilor

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău