Presa internațională, despre victoria Simonei Halep de la Montreal

  • 01 August 2016 10:48
Presa internațională, despre victoria Simonei Halep de la Montreal

Principalele reactii apărute în presa internațională după succesul Simonei Halep în finala de la Montreal.

Iata principalele comentarii:

WTA: Halep o doboara pe Keys si obtine coroana de la Montreal. Favorita numarul 5 a ajuns la a zecea victorie consecutiva in circuitul WTA pentru a castiga al doilea titlu consecutiv. Halep se intoarce in top 3 WTA dupa ce a inceput anul pe locul doi, dar la un moment dat coborase pe 7, in urma dezamagirilor din Australia si Golf.

Ubitennis: Simona Halep a dus la bun sfarsit misiunea pe care n-a putut s-o incheie in 2015, la Toronto, din cauza unei accidentari. Simona Halep a castigat peste 500 de mii de dolari la Montreal, iar proprietarii magazinelor cu haine din zona vor fi foarte bucurosi.

Punto de Break: Romanca a profitat de un festival al greselilor comise de adversara sa, care n-a fost capabila sa ofere o prestatie pe masura meciului. Constanta Simonei a facut diferenta, in special dupa tie-break-ul din primul set. Putine jucatoare din lume se misca precum Simona. Mobilitatea sa, defensiva si capacitatea de a returna au facut sah-mat tactica lui Keys.

CBC: Largul contingent de suporteri romani a primit ceea ce si-a dorit: o victorie convingatoare din partea Simonei Halep. Simona a castigat titlul la a doua incercare, iar steagurile tricolore au fost fluturate in tribune.

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dotat cu premii in valoare de 2.4 milioane de dolari.

Sportiva noastra a invins-o pe americanca Madison Keys (locul 12 WTA), scor 7-6 (2), 6-3, la capatul unui meci ce ne-a tinut cu sufletul la gura, mai ales in primul act.

Pentru Simona Halep, acesta este al 14-lea trofeu WTA din cariera si al treilea din acest an, dupa cele de la Madrid si Bucuresti.

Simona pleaca de la Montreal cu un cec in valoare de 497.700 de dolari.

De asemenea, Simona va urca incepand de luni pe locul 3 in clasamentul WTA.

SURSA: Ziare.com

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău