Presa franceză | Eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor este un coșmar, o catastrofă

  • 07 Martie 2019 10:22
Presa franceză | Eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor este un coșmar, o catastrofă

Manchester United a învins cu 3-1 pe Parc des Princes și s-a calificat în sferturile de finală, deși PSG câștigase cu 2-0 pe Old Trafford. Jurnaliștii francezi nu-și pot explica toate cele întâmplate, având în vedere numărul mare de absențe de la "Diavoli", informează Mediafax.

L'Equipe, France Football și Le Parisien au oferit reacții dure. Calificarea lui Manchester United a fost decisă după un penalty acordat de arbitrul sloven Damir Skoima în urma consultării VAR, decizie care a stârnit furia parizienilor. Marcus Rashford a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 90+4, iar echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a obținut biletele pentru sferturile de finală.

"Coșmarul", a fost titlul ales de L'Equipe, care notează că "în ziua care a urmat căderii marelui Real Madrid, lumina reflectoarelor a căzut pe Parc des Princes. După ce a suferit incredibila revenire a Barcelonei (4-0, 1-6), în 2017, PSG a fost eliminată de Manchester United (1-3), după ce a câștigat cu 2-0 pe Old Trafford. Un penalty al lui Rashford, în prelungiri, i-a eliminat pe parizieni, care au dominat din punct de vedere tehnic, dar au jucat cu o frică inexplicabilă. Din nou".

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău