Premiile Oscar, în această seară la Los Angeles. Cea mai mare intrigă - scandalurile de hărțuire sexuală

  • 04 Martie 2018 11:18
Premiile Oscar, în această seară la Los Angeles. Cea mai mare intrigă - scandalurile de hărțuire sexuală

ceremonia de decernare a premiilor Oscar se va desfășura la Los Angeles are loc, în aceasta seară. În cea mai strălucitoare seară a show-business-ului se așteaptă ca cel mai dramatic spectacol să nu fie pe scena Teatrului Dolby, unde se vor decerna Premiile Oscar, ci în spatele scenei, acolo unde Holllywood-ul va încerca să controleze multiplele scandaluri de hărțuire sexuală, care au zguduit în ultimul an industria filmului.

Altfel, pe scena Teatrului Dolby există favoriți clari pentru majoritatea categoriilor Oscar, în afara celei care contează cel mai mult, relatează Radio România Actualități.

Pentru principalul Oscar al serii, „Cel mai bun film”, se află în strânsă competiție cel puțin filmele ”Shape of Water” în regia lui Guillermo del Toro – o poveste de dragoste între o femeie mută și un fel de monstru acvatic cu treisprezece nominalizări, inclusiv pentru cel mai bun regizor – și „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, în care actrița Frances McDormand reușește o puternică performanță, care îi va aduce cu certitudine, spun criticii, Oscarul pentru „Cea mai bună actriță”.

Aproape la fel de cert este faptul că Oscarul pentru „Cel mai bun actor” îi va reveni lui Gary Oldman pentru rolul Winston Churchill din „Darkest Hour”. „Ultimii oameni din Alep”, nominalizat pentru „Cel mai bun documentar” este filmul sirianului Feras Fayyad, care după un lung proces a reușit să obțină viza de intrare în Statele Unite pentru a participa la Oscaruri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău