Premierul Poloniei, Donald Tusk, va întreprinde o vizită la Chișinău. Accesul în unele locuri publice va fi limitat temporar

  • 03 Septembrie 08:04
Premierul Poloniei, Donald Tusk, va întreprinde o vizită la Chișinău. Accesul în unele locuri publice va fi limitat temporar

Prim-ministrul polonez, Donald Tusk, va efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-5 septembrie. În acest context, accesul persoanelor în anumite locuri publice din orașul Chișinău va fi limitat între orele 8-21.

Primria municipiului Chișinău precizează că vor fi restricții în centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv în ceea ce privește desfășurarea manifestărilor în masă, lucrările de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială. 

Excepție de la restricțiile indicate mai sus sunt manifestările social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria Chișinău în perioada vizată. 

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău