Premierul Pavel Filip a invitat investitorii din Emirate să vină în Republica Moldova

  • 30 Ianuarie 2018 13:03
Premierul Pavel Filip a invitat investitorii din Emirate să vină în Republica Moldova

Republica Moldova este interesată de impulsionarea relațiilor dintre antreprenorii moldoveni și cei din Emiratele Arabe Unite, inclusiv prin deschiderea companiilor cu capital mixt. O declarație în acest sens a făcut premierul Pavel Filip, aflat în vizită în Emiratele Arabe Unite, în cadrul întrevederii avute cu  prințul moștenitor al Abu Dhabi, Șeicul Mohammed bin Zayed.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, Pavel Filip a invitat investitorii din Emirate să vină în R. Moldova, specificând că în țara noastră au fost realizate mai multe reforme pentru susținerea mediului de afaceri. R. Moldova are Acord de liber schimb cu Uniunea Europeană și Turcia, ceea ce, potrivit premierului Pavel Filip, asigură importante piețe de desfacere.

Șeicul Mohammed bin Zayed a afirmat că investitorii din Emiratele Arabe Unite susțin modernizarea Republicii Moldova și sunt interesați să-și extindă afacerile în țara noastră. În acest sens, s-a propus organizarea unei vizite în R. Moldova a oamenilor de afaceri din Emirate.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău