Premierul Natalia Gavrilița: Schimbările majore abia urmează

  • 25 Decembrie 2021 10:20
Premierul Natalia Gavrilița: Schimbările majore abia urmează

Prim-ministrul Natalia Gavrilița a declarat că în anul 2021 a fost dat startul mai multor reforme importante și să „schimbările majore abia urmează”, transmite Radio Chișinău.

Prim-ministrul a menționat, într-un discurs cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun din Chișinău, că, în anul 2022, Guvernul va avea o agendă plină cu proiecte de dezvoltare a țării.

„Vom construi drumuri, poduri, căi de acces, vom renova școli și grădinițe în mai multe localități ale țării. Vom investi masiv în proiecte mari de infrastructură, vom finanța mai multe proiecte locale și vom munci în continuare pentru ca Rep. Moldova să devină un loc în care să vrei să-ți trăiești prezentul și să îți construiești viitorul”, a menționat premierul.

Natalia Gavrilița a felicitat cetățenii cu ocazia sărbătorilor de iarnă, lansând și un mesaj de unitate: „vă îndemn să rămânem uniți și să nu uităm că schimbarea începe de la fiecare dintre noi.” Ea mai spus că autoritățile centrale vor organiza mai multe activități pentru copii și părinții acestora.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău