Premierul Lituaniei vine la Chișinău

  • 25 Aprilie 2018 15:14
Premierul Lituaniei vine la Chișinău

Premierul Lituaniei, Saulius Skvernelis, va efectua o vizită în R. Moldova, în perioada 26-27 aprilie.

Șeful executivului de la Vilnius va avea o întrevedere cu omologul său Pavel Filip, în cadrul căreia vor fi abordate subiecte ce țin de evoluția relațiilor bilaterale și perspectivele de realizare a unor noi proiecte comune, în contextul parcursului european al Republicii Moldova, transmite IPN.

Ceremonia de întâmpinare a prim-ministrului Lituaniei de către premierul Pavel Filip va avea loc în a doua parte a zilei de joi, 26 aprilie, la Casa Guvernului. Cei doi prim-miniștri vor avea o întrevedere bilaterală. Ulterior, va fi realizată o fotografie de protocol comună a celor doi premieri, care va fi urmată de ședința în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și Republicii Lituania. Premierii Pavel Filip și Saulius Skvernelis vor susține declarații de presă la ora 16.00.

Oficialul lituanian are planificată o întrevedere și cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu. De asemenea, Saulius Skvernelis va vizita Oficiul de Legătură NATO la Chișinău, iar ulterior se va întâlni cu înalții consilieri UE și cu experții lituanieni din proiectele Twinning.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău