Premierul Dorin Recean sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului

  • 18 Martie 17:13
Premierul Dorin Recean sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului

Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat că sprijină inițiativa președintei Maia Sandu privind organizarea referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES.

„Împreună cu toți cetățenii acestei țări, alături de președinta Sandu, avem un obiectiv comun: cel de a construi Europa la noi acasă. Pentru asta, Guvernul construiește infrastructură europeană în satele și orașele noastre, locuri de muncă bine plătite și servicii publice de calitate pentru cetățeni”, a afirmat premierul.

Oficialul a adăugat că „suntem uniți pentru Moldova europeană și este momentul potrivit să fim uniți pentru aderarea la Uniunea Europeană. „Referendumul este alegerea care va defini destinul generațiilor viitoare, prin care confirmăm că Moldova este ancorată ireversibil pe calea europeană”, a declarat Dorin Recean. 

Șefa statului a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia s-a adresat cetățenilor și reprezentanților presei în legătură cu importanța referendumului pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău