Premierul Dorin Recean s-a întâlnit cu jucătorii și antrenorii selecționatei de fotbal a Republicii Moldova: „Va fi construit un stadion național”

  • 06 Iunie 08:19
Premierul Dorin Recean s-a întâlnit cu jucătorii și antrenorii selecționatei de fotbal a Republicii Moldova: „Va fi construit un stadion național”

Premierul Dorin Recean a avut o întrevedere cu jucătorii și întreg staff-ul reprezentativei de fotbal a Repulicii Moldova, prilej cu care a transmis că Guvernul va construi un stadion național cu o capacitate de 20 - 25 de mii de locuri.

 

„Guvernul construiește un stadion național - am transmis această noutate astăzi jucătorilor, antrenorilor și întregului staff al echipei naționale de fotbal. Acest anunț a fost așteptat ani de zile de sutele de mii de amatori și iubitori ai fotbalului din țara noastră.

Republica Moldova este una dintre puținele țări din Europa care nu are un stadion național. Este un angajament ferm al Guvernului și care presupune construcția unei arene moderne, de categoria 4 UEFA, cu o capacitate de 20-25 de mii de locuri și care va corespunde tuturor standardelor internaționale.

Săptămâna viitoare, Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, și Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, vor prezenta mai multe detalii despre acest proiect important.

Le-am dorit succes fotbaliștilor în meciurile care urmează cu Cipru, pe 8 iunie și Ucraina, pe 11 iunie pe Stadionul „Zimbru” din capitală și le-am mulțumit că fac Moldova mândră!

Hai, Moldova!”, a scris Dorin Recean pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău