Premierul Dorin Recean pleacă la București. Oficialul va participa la Conferința de Investiții din Europa Centrală și de Est

  • 08 Mai 16:25
Premierul Dorin Recean pleacă la București. Oficialul va participa la Conferința de Investiții din Europa Centrală și de Est

Premierul Dorin Recean va participa la cea de-a zecea ediție a Conferinței de Investiții din Europa Centrală și de Est, care se va desfășura mâine la București, transmite MOLDPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, conferința se concentrează pe evoluția și dezvoltarea piețelor de capital în ultimii zece ani și perspectivele de viitor. „Premierul va participa la acest eveniment și va promova Republica Moldova ca destinație de investiții în scopul atragerii unor resurse suplimentare în economia națională. România este unul din principalii parteneri economici ai Republicii Moldova”, a afirmat Daniel Vodă. 

Evenimentul va aduna organizații profesioniste care reunesc investitori din domeniul bancar, managementul activelor, asigurări, capital privat, fonduri de pensii și alte domenii din industria investițiilor.

Premierul va reveni la Chișinău în seara zilei de mâine, pentru a participa inclusiv la evenimentele dedicate Zilei Europei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
24,24
Nori împrăștiați
Umiditate:69 %
Vint:5,14 m/s
Mon
22
Tue
22
Wed
25
Thu
21
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău