Premierul Dorin Recean a explicat remanierile în Guvern: Când simțim că putem să îmbunătățim, se fac schimbări

  • 20 Iulie 2023 17:41
Premierul Dorin Recean a explicat remanierile în Guvern: Când simțim că putem să îmbunătățim, se fac schimbări

Premierul Dorin Recean a explicat astăzi cauzele remanierilor în Guvern. Prim-ministrul a afirmat că Executivul are stabilite obiective clare, iar atunci când este necesar de a îmbunătăți dinamica implementării proiectelor - se fac schimbări, transmite MOLDPRES.

„Cabinetul de miniștri este un organ viu. Avem obiective foarte clare și atunci când simțim că putem să îmbunătățim dinamica implementării proiectelor - se fac schimbări, se merge înainte, nu este nicio tragedie. În trei luni revizuim, vedem care este performanța și decidem cum mergem înainte. Avem nevoie de rezultate. Orice fotoliu, de prim-ministru, de ministru, este foarte „fluid”. Am trasat obiectivele clar, am pus niște limite de timp, trebuie să mergem înainte”, a declarat Dorin Recean.

La sfârșitul săptămânii trecute, trei miniștri și-au dat demisia. Ca rezultat, în Guvern au venit trei membri noi. Aceștia sunt Dan Perciun, ministru al Educației și Cercetării, Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Adrian Efros, ministru al Afacerilor Interne. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
17,18
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:1,54 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
11
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău