Premierul desemnat Dorin Recean a avut întrevederi cu reprezentații mediului de afaceri și ai societății civile

  • 13 Februarie 2023 13:37
Premierul desemnat Dorin Recean a avut întrevederi cu reprezentații mediului de afaceri și ai societății civile

Premierul desemnat Dorin Recean, a avut astăzi, 13 februarie, întrevederi cu reprezentații mediului de afaceri și ai societății civile, transmite Radio Chișinău.

„Dezvoltarea economică este prioritatea mea imediată. Vom sprijini dezvoltarea afacerilor și creșterea investițiilor, ca să creăm locuri de muncă, salarii mai mari și să contribuim la dezvoltarea comunităților din întreaga țară”, se arată în postarea lui Dorin Recean de pe Facebook.

Premierul desemnat s-a întânit astăzi și cu reprezentanții societății civile unde a discutat despre necesitatea unui fundament solid pentru redresarea economică, pentru a fi pe viitor mai puțin vulnerabili pe timp de criză.

Reprezentanții societății civile vor monitoriza reformele începute, în special în domenii ca eficiența energetică, gestionarea proprietății publice și a întreprinderilor de stat.
 
„La întrevederea cu reprezentanții Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), am vorbit despre descentralizare și consolidarea autonomiei locale, inclusiv prin crearea condițiilor salariale și atragerea talentelor în administrația țării. Vom munci împreună disciplinat, pentru îndeplinirea priorităților și folosirea potențialului generat de integrarea europeană pentru dezvoltarea regională”, menționează Recean.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:4,63 m/s
Wed
12
Thu
14
Fri
12
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău