Premiera londoneză a filmului "The Mummy", cu Tom Cruise, anulată după atentatul de la Manchester

  • 25 Mai 2017 19:30
Premiera londoneză a filmului

Studioul Universal Pictures a anulat joi premiera de la Londra a filmului "The Mummy", cu Tom Cruise și Russell Crowe, după atentatul sinucigaș de la Manchester soldat cu 22 de morți și care a dus la ridicarea gradului de alertă pentru risc de terorism la critic, scrie Agerpres.

"The Mummy", un film de acțiune și aventuri cu Tom Cruise și Russell Crowe, urma să aibă premiera londoneză la 1 iunie, în prezența celor mai importanți actori din distribuție.

"Noi toți cei de la Universal am fost devastați de atacul terorist de la Manchester și suntem alături de comunitate și de țară în această perioadă de refacere", a precizat Universal Pictures, o filială a Comcast Corp, într-un comunicat.

"Din respect pentru cei afectați de această tragedie am decis să nu mai organizăm premiera londoneză a 'The Mummy', care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare", se mai menționează în comunicatul citat.

Decizia Universal a fost anunțată după aceea a Warner Bros de a anula premiera de la Londra a filmului "Wonder Woman" de pe 31 mai, care a invocat motive similare.

Solista pop Ariana Grande, al cărui concert de la Manchester a fost ținta atentatului sinucigaș de luni, a anulat în această săptămână două concerte la Londra și cinci date ulterioare de concert în Europa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Probleme la zi
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău