Preliminariile Euro2020 | Cu cine va juca echipa națională

  • 03 Decembrie 2018 16:25
Preliminariile Euro2020 | Cu cine va juca echipa națională

Echipa națională de fotbal se va întâlni în preliminariile Campionatului European 2020, conform tragerii la sorții efectuată ieri la Dublin (Irlanda), cu selecționata Franței, campioană mondială en-titre, relatează MOLDPRES.

Din grupă mai fac parte reprezentativele Turciei, Islandei, Albaniei și Andorrei. ”Vor fi meciuri interesante pentru jucătorii, spectatorii noștri. O vom vedea și pe Islanda, o țară mică, ce a obținut rezultate frumoase în ultimii ani”, astfel a comentat rezultatele tragerii la sorți președintele Federației Moldovenești la Fotbal, Pavel Cebanu. "Sperăm să demonstrăm în fiecare meci maximum ceea ce putem și să obținem puncte”, a spus antrenorul echipei naționale, Alexandru Spiridon, care a fost prezent la tragerea la sorți.

Lotul național va juca în premieră cu selecționatele Franței și Islandei.

Tragerea la sorți a decis ca în celelalte grupe să concureze următoarele reprezentative: A) Anglia, Cehia, Bulgaria, Muntenegru și Kosovo; B) Portugalia, Ucraina, Serbia, Lituania și Luxemburgul; C) Olanda, Germania, Irlanda de Nord, Estonia și Belarus; D) Elveția, Danemarca, Irlanda, Georgia și Gibraltar; E) Croația, Țara Galilor, Slovacia, Ungaria și Azerbaidjan; F) Spania, Suedia, România, Norvegia, Insulele Feroe și Malta; G) Polonia, Austria, Israelul, Slovenia, Macedonia și Letonia; I) Belgia, Rusia, Scoția, Cipru, Kazahstan și San Marino; J) Italia, Bosnia-Herțegovina, Finlanda, Grecia, Armenia și Liechtenstein. 

Preliminariile Campionatului European din 2020 vor începe în luna martie a anului viitor și se vor încheia în noiembrie. La turneul final se vor califica primele două clasate din fiecare grupă. 

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău