Preliminariile CM de fotbal, grupa H: Moldova - Polonia 1:1

  • 08 Iunie 2013 14:30
Preliminariile CM de fotbal, grupa H: Moldova - Polonia 1:1

Naționala Moldovei a reușit un rezultat de egalitate, scor 1:1, în partida disputată pe stadionul Zimbru din Chișinău în grupa H a preliminariilor Campionatului mondial de fotbal din 2014.

Oaspeții au avut un început de primă repriză mult mai bun decât tricolorii și au deschis scorul în min. 7 prin Jakub Błaszczykowski. 30 de minute mai târziu, moldovenii au restabilit egalitatea după golul reușit de fostul atacant al lui FC Zimbru, Eugen Sidorenco. În repriza secundă, polonezii au avut mai multe ocazii de gol, însă tabela de marcaj a rămas neschimbată.

Cu acest rezultat de egalitate echipa antrenată de Ion Caras acumulează 5 puncte în clasamentul grupei și se situează în continuare pe locul 5. De cealaltă parte, reprezentativa Poloniei cade pe locul 4 și își vede spulberat visul de a ocupa cel puțin locul 2 pentru a prinde barajul de calificare la mondiale. Cu atât mai mult cu cât în celălalt meci al grupei Ucraina a dispus în deplasare cu scorul de 4:0 de echipa Muntenegrului, lidera la zi.

Echipa Moldovei în partida cu Polonia: Stanislav Namașco (portar) – Vitalie Bordian, Alexandru Epureanu (C), Igor Armaș, Victor Golovatenco (fundași) – Artur Ioniță, Alexandru Gațcan, Alexandru Antoniuc, Alexandru Dedov, Alexandru Suvorov (mijlocași) – Eugeniu Sidorenco (atacant). În repriza secundă Vitalie Bordian, Alexandru Suvorov și Alexandru Antoniuc au fost înlocuiți cu Eugeniu Cebotaru, Alexandru Pașcenco și Gheorghe Ovsianicov.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău