Prăbușirea avionului MH17: "Privește, e piciorul cuiva!" (VIDEO)

  • 21 Iulie 2015 09:50
Prăbușirea avionului MH17:

Un reporter german care a investigat doborarea avionului Malaysia Airlines MH17, in estul Ucrainei, pe 17 iulie 2014, a publicat o noua inregistrare, care ar fi fost surprinsa de locuitorii din zona la cateva minute dupa prabusirea aeronavei Boeing ce efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur.Inregistrarea are putin mai mult de un minut si jumatate si este facuta dintr-o masina ce trece pe langa o bucata…

Un reporter german care a investigat doborarea avionului Malaysia Airlines MH17, in estul Ucrainei, pe 17 iulie 2014, a publicat o noua inregistrare, care ar fi fost surprinsa de locuitorii din zona la cateva minute dupa prabusirea aeronavei Boeing ce efectua cursa Amsterdam - Kuala Lumpur.

Inregistrarea are putin mai mult de un minut si jumatate si este facuta dintr-o masina ce trece pe langa o bucata din avion, aflata in flacari. Potrivit discutiei dintre persoanele din masina, zona este efectiv acoperita bucati ale corpurilor pasagerilor morti, informează Ziare.com

"Ei au fost primii la locul crimei: locuitorii din Hrabove, estul Ucrainei. In timp ce autorii scapa, oamenii de la fata locului incep sa inteleaga ce s-a intamplat. Avionul civil cu 298 de oameni la bord s-a prabusit pe campurile lor. Toti au murit.

Martorii sunt pregatiti sa vorbeasca cu jurnalistii. Cu toate acestea, presa occidentala trebuie sa separe, apoi, povestile false ale 'ursuletului de plus' sau 'verighetei furate'.

Insa comportamentul 'reporterilor' lasa urme. Cand a fost acolo, increderea oamenilor a revenit doar dupa saptamani de intalniri. Apoi au vorbit din nou foarte deschis despre tot ce s-a intamplat pe 17 iulie 2014 si mi-au dat mult material pentru care inca mai caut platforma potrivita", a scris jurnalistul Billy Six, in descrierea clipului postat pe Youtube, numit "Ploua cu corpuri".

"Ce e asta? Ce sunt toate astea? Autobuz, avion, elicopter? Oameni! La naiba!", spune una dintre persoane, in limba ucraineana, dupa care femeia care filmeaza incepe sa planga.

"Priveste acolo! E piciorul cuiva. Ai vazut? O femeie", se mai aude. Femeia din masina plange in continuare, iar o voce se aude: "Nu te uita!".

"Ce naiba a fost asta? La naiba, nu inteleg nimic. Acolo se afla si mai multe bucati (de corpuri). La naiba, o gramada de oameni! Doamne! Uite acolo, si mai multi oameni", continua conversatia, iar la un moment dat masina se opreste si se deschide usa, putand fi observat ceea ce pare a fi un cadavru.

"Eu nu as iesi din masina", mai spune cineva.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri România-Actualități
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:4,63 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău