PPPDA are două opțiuni din care să aleagă pe cine va susține la alegerile parlamentare noi. Când va fi anunțată decizia

  • 04 Februarie 2020 16:51
PPPDA are două opțiuni din care să aleagă pe cine va susține la alegerile parlamentare noi. Când va fi anunțată decizia

Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr va anunța până la sfârșitul săptămânii pe cine va susține la alegerile parlamentare noi, din 15 martie, din circumscripția uninominală numărul 38, Hâncești.

Vicepreședintele formațiunii, Alexandru Slusari, a spus astăzi într-o conferință de presă că PPPDA are două opțiuni din care alege: candidatul independent Grigore Cobzac sau candidatul PAS, Olesea Stamate, transmite IPN.

Alexandru Slusari menționează că decizia PPPDA va fi luată la ședința Biroului politic, după consultări cu organizația teritorială Hâncești. Potrivit deputatului, Grigore Cobzac era prima opțiune a PPPDA, deoarece este din Hâncești și a candidat pentru aceeași funcție din partea Blocului ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, unde a obținut un scor bun. Pe de altă parte, este Olesea Stamate, candidata PAS, care la fel este o candidatură bună, spune vicepreședintele PPPDA.

„În situația în care apelul nostru de a găsi un singur candidat nu a fost auzit, noi avem doi candidați care vin de la un partid partener, noi trebuie să susținem pe unul dintre acești doi”, a spus deputatul.

CECE Hâncești a înregistrat până acum trei candidați la funcția de deputat. Este vorba de candidatul PDM, Ion Mereuță, candidatul PSRM, Ștefan Gațcan și candidatul PAS, Olesea Stamate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău