PPEM are un președinte interimar în locul lui Iurie Leancă. Cine este acesta

  • 22 August 2019 13:18
PPEM are un președinte interimar în locul lui Iurie Leancă. Cine este acesta

Consiliul Național Politic al PPEM care s-a întrunit ieri, 21 august 2019, pentru a face o analiză a situației politice actuale din țară, a crizei puternice de lipsă de credibilitate și eficiență a actualului regim de guvernare, dar și pentru a discuta subiecte ce țin de organizarea partidului.

În cadrul ședinței s-a decis ca Eugen Sturza să preia interimatul funcției de președinte al PPEM și să pregătescă lucrările Congresului PPEM, în cadrul căruia va fi aleasă următoarea conducere cu mandat deplin a partidului și va fi adoptat noul program politic, întrucât mandatul de 4 ani a lui Iurie Leancă s-a încheiat la 26 iulie curent.

Tototdată CNP a decis că PPEM va participa la alegerile locale din 20 octombrie, dar și la alegerile parlamentare noi pe circumscripții, iar candidații nominalizați vor fi anunțați mai târziu.

Potrivit unui comunicat al partidului, PPEM trece printr-un proces de reorganizare și urmează să pregătească o serie de acțiuni politice. Partidul Popular European din Moldova urmează să vină în fața cetățenilor cu un proiect politic, unul care să aibă la bază nevoile reale ale societății, dar și „lecțiile importante învățate din greșelile trecutului”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău