Portugalia: 28 de turiști germani și-au pierdut viața într-un accident rutier pe insula Madeira

  • 18 Aprilie 2019 08:55
Portugalia: 28 de turiști germani și-au pierdut viața într-un accident rutier pe insula Madeira

Cel puțin 29 de turiști germani, 11 bărbați și 18 femei, și-au pierdut viața miercuri într-un accident rutier petrecut pe insula portugheză Madeira, informează agențiile de presă internaționale, citate de Agerpres.

Accidentul a avut loc în localitatea de coastă Canico, la ora locală 18:30 (17:30 GMT). Vehiculul la bordul căruia se aflau aproximativ 50 de persoane a părăsit carosabilul într-o curbă și s-a răsturnat, oprindu-se într-o casă construită în pantă. Șoferul autobuzului, care se pare că a pierdut controlul asupra vehiculului din motive ce urmează să fie investigate, precum și ghidul care însoțea grupul de turiști, au fost răniți, dar au scăpat cu viață.

Alte cel puțin 28 de persoane au fost rănite, inclusiv doi cetățeni portughezi. Persoanele rănite au fost transportate la un spital din orașul Funchal. Trei au fost operați, 23 se află sub observație și doi au fost externați, potrivit informațiile transmise de agenția de presă Lusa.

Unul din pasagerii internați a încetat din viață la spital, conform anunțului făcut miercuri seară de un purtător de cuvânt al spitalului, care a menționat că printre victime nu se numără copii.

Turiștii din autocarul răsturnat aveau vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani.

Guvernul regional din Madeira a decretat trei zile de doliu.

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău