Popularitatea lui Vladimir Putin scade în sondaje

  • 29 Mai 2019 09:41
Popularitatea lui Vladimir Putin scade în sondaje

Șeful Centrului rus pentru studierea opiniei publice (VȚIOM), Valeri Fiodorov, semnalează o scădere a popularității președintelui Vladimir Putin, expertul explicând că această situație este cauzată de faptul că locuitorii Rusiei "nu cred că mâine viața va fi mai bună", scrie Rador.

În plus, a adăugat expertul, cetățenii ruși nu mai au atât de mare încredere în liderul lor și pentru că veniturile lor "nu au crescut" în ultimii cinci ani. Valeri Fiodorov a subliniat că această situație este "foarte deranjantă" pentru poporul rus.

Potrivit portalului Vedomosti, pe 24 mai 2019, Centrul rus pentru studierea opiniei publice a publicat un sondaj cu privire încrederea rușilor în politicieni, conform căruia doar 31,7% dintre respondenți mai au încredere în președintele rus, Vladimir Putin, acesta fiind cel mai scăzut nivel din ianuarie 2006.

În mai 2018, de exemplu, un sondaj similar arăta că 47,4% dintre ruși aveau încredere în Putin. Popularitatea lui Vladimir Putin a început să scadă la jumătatea lui iunie 2018, după anunțul privind creșterii vârstei de pensionare.

Sursa:Rador 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău