Pompierii au stins mai multe autoturisme cuprinse de flăcări

  • 19 Mai 2019 15:14
Pompierii au stins mai multe autoturisme cuprinse de flăcări

Mai multe autoturisme au fost cuprinse de flăcări în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 mai, informează IGSU.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului, primul caz a fost înregistrat la ora 01:40, în curtea unui bloc de locuit de pe strada Hâncești, din mun. Chișinău.

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Automobilul de model “Mercedes-Benz” a fost cuprins de flăcări în timpul staționării. Angajații IGSU au reușit să localizeze incendiul în cel mai scurt timp, iar, focul a distrus circa 80% din automobil, afectând parțial alte cinci autovehicule parcate în apropiere.

Pompierii au fost solicitați pentru a interveni la un incendiu similar ce s-a produs în interiorul parcării subterane a unui bloc de locuit de pe adresa Alecu Russo din  Chișinău. Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:49. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de intervenție. Conform datelor IGSU, 4 mașini cuprinse de flăcări în timpul staționării au afectat alte 3 autovehicule parcate în apropiere. Pompierii au localizat arderea către ora 03:33. În urma incendiului focul a distrus complet o mașină de marcă “Renault Kadjar”, iar alte 6 autoturisme au fost afectate parțial.

În urma incendiilor nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele și cauzele urmează a fi stabilite de specialiști.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău