Polițiștii sunt la datorie de 1 mai. Cetățenii sunt îndemnați să fie responsabili

  • 01 Mai 14:03
Polițiștii sunt la datorie de 1 mai. Cetățenii sunt îndemnați să fie responsabili

Polițiștii sunt la datorie astăzi, de 1 mai, când în Republica Moldova este marcată Ziua Internațională a Muncii. Cetățenii sunt îndemnați să fie responsabili, transmite MOLDPRES.

Ziua este liberă pentru angajații din mai multe sectoare, iar oamenii profită de timpul liber pentru a se odihni și a petrece ziua alături de familie și prieteni. „Oriunde ai decis să petreci 1 mai, Poliția te îndeamnă să fii responsabil”, este mesajul transmis de Inspectoratul General al Poliției.

Oamenii legii au venit cu mai multe recomandări pentru cetățeni. Aceștia sunt atenționați să aibă grijă de siguranța lor și a celor dragi, să evite consumul de alcool și conflictele, să protejeze natura și să respecte legea. Totodată, polițiștii recomandă cetățenilor să nu urce la volan dacă au consumat alcool și nu să permită nici apropiaților să facă acest lucru.

„Polițiștii sunt la datorie pentru a se asigura că aceste norme sunt respectate”, a conchis IGP.  

Republica Moldova marchează astăzi Ziua Internațională a Muncii, împreună cu mai multe state din lume. În majoritatea țărilor vest-europene, 1 mai este zi liberă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:3,6 m/s
Fri
20
Sat
24
Sun
25
Mon
21
Tue
22
Arhivă Radio Chișinău