Polițiștii din Galați au oferit cadouri, jucării și dulciuri copiilor de la o grădiniță din Giurgiuelști

  • 07 Decembrie 2019 15:20
Polițiștii din Galați au oferit cadouri, jucării și dulciuri copiilor de la o grădiniță din Giurgiuelști

Polițiștii locali din Galați au oferit peste 100 de cadouri, jucării și dulciuri, copiilor de la Grădinița „Albinuța“ din Giurgiulești, în cadrul acțiunii „Moș Nicolae vine cu Poliția Locală”

La acțiunea polițiștilor locali gălățeni au luat parte și reprezentanții Inspectoratul de Poliție Cahul, instituție cu care Poliția Locală Galați are un protocol de colaborare, semnat în septembrie 2018, transmite Monitorul de Galați, care face referire la  Poliția Locală Galați.

Potrivit sursei citate, în acest final de an, angajații instituției de ordine publică au decis să facă o mare bucurie micuților de peste Prut și l-au trimis pe Moș Nicolae la Grădinița „Albinuța”, unde peste 100 de copii, cu vârste cuprinse între 2 și 7 ani, au primit fiecare daruri de la reprezentanții Poliției Locale Galați.

Monitorul de Galați o citează și pe Tatiana Gălățeanu, primarul localității Giurgiulești, care i-a mulțumit echipei Poliției Locale din Galați pentru „intervenție”. „Dumneavoastră, dragi prieteni, ați reușit să aduceți fericire și bucurii multor micuți, care poate niciodată n-au avut parte de o astfel de surpriză. Mulțumiri, recunoștință, stimă și respect Poliției Locale din Galați“, a scris pe Tatiana Gălățeanu.

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău