Polițiștii de frontieră au stabilit peste 320 de contravenții privind încălcarea regulilor de folosire a vinietei

  • 18 Ianuarie 2023 12:35
Polițiștii de frontieră au stabilit peste 320 de contravenții privind încălcarea regulilor de folosire a vinietei

Polițiștii de frontieră au stabilit peste 320 de contravenții privind încălcarea regulilor de folosire a vinietei și au aplicat amenzi în sumă de peste 700 mii de lei (circa 35 mii de euro), transmite MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, amenzile au fost stabilite în cadrul primei faze a operațiunii RADIUS, desfășurată în punctele de trecere a frontierei, în zona de frontieră și pe drumurile publice din țară, scrie sursa citată. 

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost stabilite 150 de contravenții privind încălcarea regulilor circulației rutiere și aplicare amenzi în sumă de 96 950 de lei. La fel, au fost identificate cinci cazuri de uz de acte falsificate - patru permise de conducere și un certificat de înmatriculare auto.

Scopul operațiunii este identificarea și documentarea conducătorilor mijloacelor de transport înmatriculate în alte state, care au admis derogări de la prevederile Regulamentului circulației rutiere pe teritoriul Republicii Moldova. La fel, acțiunea a urmărit depistarea și documentarea șoferilor care nu au achitat vinieta. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău