Noi resturi de rachetă descoperite pe un câmp din raionul Briceni, anunță Ministerul Afacerilor Interne

  • 16 Februarie 2023 14:17
Noi resturi de rachetă descoperite pe un câmp din raionul Briceni, anunță Ministerul Afacerilor Interne

O patrulă a Poliției de Frontieră a descoperit, în zona sectorului Poliției de Frontieră Larga, raionul Briceni, resturile unei rachete, provenite din atacurile aeriene ale Rusiei împotriva Ucrainei, anunță Ministerul Afacerilor Interne.

Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat Serviciul de Urgență 112, echipele Bombteh ale IGP, precum și Procuratura raionului Briceni.

Poliția de Frontieră împreună cu colegii din Inspectoratul de Poliție Briceni asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii.

Ministerul Apărării anunță că o grupă de geniști din cadrul Batalionului de Geniu ”Codru” este pregătită să intervină în zonă, la solicitare, pentru a cerceta terenul.

Este cel de-al patrulea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamente asupra Ucrainei cad pe teritoriul Republicii Moldova. Ca și în cazurile precedente, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate cu siguranța și securitatea cetățenilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:5,14 m/s
Sun
17
Mon
17
Tue
19
Wed
15
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău