GALERIE FOTO | Polițiștii au uniforme noi

  • 11 Februarie 2020 11:46
GALERIE FOTO | Polițiștii au uniforme noi

Începând de astăzi, 11 februarie 2020, polițiștii din cadrul Inspectoratului Național de Patruare vor fi echipați cu uniforme noi.

Potrivit unui comunicat al instituției, echipamentele au fost donate cu titlu de asistență umanitară de către Ministerul de Interne al Franței în cadrul parteneriatului internațional cu Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova, ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naționale franceze în beneficiul polițiștilor din cadrul Inspectoratului Național de Patruare a IGP.

La etapa actuală, au fost echipați cu noile uniforme ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile, echipamentele vor și repartizate și în cadrul subdiviziunile teritoriale ale Inspectoratului General al Poliției, mai scrie în comunicat.

 Menționăm că, echipamentele au fost ajustate conform normelor de dotare și echipare a angajaților din cadrul MAI, cu aplicarea însemnelordistinctive ale Poliției Republicii Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău