Polițiștii au fost prezenți în stații pentru a gestiona fluxul de pasageri

  • 17 Martie 2020 15:30
Polițiștii au fost prezenți în stații pentru a gestiona fluxul de pasageri

Primăria municipiului Chișinău implică reprezentanții poliției pentru a nu admite aglomerarea unităților de transport public, transmite MOLDPRES.

Autoritățile municipale au sporit măsurile pentru prevenirea infectării cu virusul de tip nou în transportul public. Astăzi, în stațiile de așteptare a transportului public din Chișinău au fost prezenți câte doi reprezentanți ai poliției care au gestionat accesul pasagerilor în fiecare troleibuz și autobuz, spre evitarea aglomerării.

Municipalitatea afirmă că transportul public circulă după orarul vechi, deși Primăria Chișinău a făcut anumite propuneri de modificare și restricționare, în contextul măsurilor de protecție contra infecției COVID-19.

„Măsurile întreprinse de municipalitate sunt pentru binele cetățenilor, ca oamenii să nu se îmbulzească în transport, dar și în stații și să păstreze distanța recomandată de cel puțin un metru între persoane. Sunt analizate și implementate mai multe măsuri restrictive, iar asta pentru că nouă ne pasă de sănătatea fiecărui cetățean al capitalei și facem tot posibilul pentru a opri răspândirea virusului COVID-19”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău