Polițiști din New York, spitalizați după ce au băut milkshake-uri despre care au spus că aveau gust de înălbitor

  • 16 Iunie 2020 13:28
Polițiști din New York, spitalizați după ce au băut milkshake-uri despre care au spus că aveau gust de înălbitor

Trei polițiști din New York au fost internați în spital după ce au băut milkshake-uri de la un restaurant din Manhattan. După ce au consumat o parte din băutură ei au spus că avea un gust suspect, de înălbitor, scrie CNN, preluat de Digi24.ro

Agenții au simțit un gust ciudat când au consumat băuturile din locația lanțului de restaurante de pe Broadway. Ulterior, au fost duși la Spitalul Bellevue, unde au fost anunțați că trebuie să rămână sub observație medicală.

La restaurantul respectiv a fost demarată o anchetă, iar principala întrebare este dacă a fost un accident sau un act intenționat.

Anchetatorii au recuperat două dintre paharele pe care agenții le-au aruncat. Unul dintre pahare era pe jumătate plin.

Un martor a declarat că a fost surprins să vadă mașini de poliție în fața restaurantului, în cartierul care de obicei e "foarte liniștit": "Polițiștii se uitau prin coșurile de gunoi și ne-am gândit că poate cineva a aruncat ceva acolo".

"Atunci când polițiștii din New York nu pot lua masa fără a fi supuși unui atac, este clar că mediul în care lucrăm s-a deteriorat la un nivel critic", a transmis președintele unei organizații a polițiștilor din New York.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău