Poliția recomandă șoferilor să evite pe 14 mai centrul Capitalei

  • 14 Mai 2017 08:57
Poliția recomandă șoferilor să evite pe 14 mai centrul Capitalei

Poliția îndeamnă șoferii să evite astăzi, 14 mai circulația cu transportul privat prin centrul Chișinăului, în contextul în care în Capitală se vor desfășura mai multe evenimente.

Totodată, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției anunță că în funcție de necesitate, circulația transportului public va fi redirecționată pe străzile adiacente. Pentru parcarea transportului privat, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” este amenjată o parcare.

Amintim, că pentru astăzi, 14 mai în centrul Capitalei sunt planificate mai multe evenimente, inclusiv două acțiuni de protest. Este vorba despre protestul unui grup de părinți, numit „Părinții solidari” care vor protesta începând cu ora 10:00 în fața Ministerului Educației, împotriva vacanțelor de 40 de zile ale educatorilor din grădinițe pe timp de vară.

Un alt protest a fost anunțat pentru ora 12:00, în fața clădirii Parlamentului, unde oamenii vor manifesta împotriva schimbării sistemului electoral.

Toto astăzi, în Capitală va fi marcată, începând cu ora 11.00, în Chișinău va fi marcată „Ziua Recrutului”.

Poliția recomandă cetățenilor care nu vor participa la aceste evenimente să evite centrul Capitalei. Totodată, cei care vor participa la manifestații sunt îndemnați să respecte legislația și ordinea publică. Polițiștii atenționează etățeniică este interzis că în timpul evenimentelor să nu dețină arme, obiecte explozive, substanțe interzise  sau alte obiecte ce pot pune în pericol viața altor persoane.

În caz de situații incerte sau excepționale, cetățenii sunt îndemnați să apeleze la 902 sau 112.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
9
Tue
10
Wed
11
Thu
11
Fri
13
Arhivă Radio Chișinău