Poliția R. Moldova: Circulația rutieră pe șoseaua Hîncești din capitală, la intrarea în Chișinău, rămâne blocată de agricultori / video

  • 22 Noiembrie 2023 17:50
Poliția R. Moldova: Circulația rutieră pe șoseaua Hîncești din capitală, la intrarea în Chișinău, rămâne blocată de agricultori / video

Circulația rutieră pe șoseaua Hîncești din capitală, la intrarea în Chișinău, rămâne blocată. Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a dirija traficul, mai cu seamă că este ora de vârf când cetățenii se deplasează spre domicilii, traficul fiind aglomerat, relatează Poliția R. Moldova pe pagina de Facebook.

Constatăm că agricultorii care au anunțat pentru mâine o acțiune de protest și care astăzi s-au deplasat din localitățile țării spre capitală au ignorat solicitările Poliției și propriile declarații prealabile.

Poliția nu va tolera încălcarea legislației în vigoare și toți conducătorii unităților de transport amplasate neregulamentar sunt deja documentați pentru nesubordonare la cerințele Poliției și blocarea intenționată a benzilor de deplasare a transportului, ceea ce a determinat perturbarea circulației rutiere în capitală și a creat incomodități șoferilor.

Totodată, amintim că orice deplasare cu încălcarea Regulamentului Circulației Rutiere va fi documentată în modul corespunzător.

 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
21,07
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:7,2 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău