Poliția organizează astăzi acțiunea socială „Ziua Siguranței”, în PMAN: concursuri cu premii, prezentări de tehnică specială, aplicații demonstrative

  • 09 Octombrie 2022 14:08
Poliția organizează astăzi acțiunea socială „Ziua Siguranței”, în PMAN: concursuri cu premii, prezentări de tehnică specială, aplicații demonstrative

Poliția Republicii Moldova invită doritorii să participe la acțiunea socială „Ziua Siguranței”, eveniment amplu care va avea loc duminică, 9 octombrie, cu începere de la ora 10:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

„Acțiunea socială ”Ziua Siguranței” este o oportunitate pentru cetățeni de a contribui la crearea unei comunități mai sigure. 

Evenimentul va fi distractiv și educațional pentru toți cetățenii.  Vor fi organizate concursuri, vom acorda premii și vom informa cetățenii despre siguranța personală și în societate.

Veți putea participa la concursuri interactive, veți asista la prezentări de tehnică specială, aplicații demonstrative, simulări de situații, etc. 

Totodată,  se vor desfășura concursurile ,,Cel mai bun pieton” și ,,Cel mai bun biciclist”, precum și concursul de desene pe suport de hârtie cu tematica: „Copilărie în siguranță”. 

Veți putea asista la exercițiile practice privind frânarea în situații critice ale AO ,,BMW Club Moldova”, dar și la prezentarea numărului artistic cu implicarea cavaleriștilor din cadrul INSP, se arată în prezentarea Poliției Republicii Moldova.

Programul evenimentelor.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău