Poliția Națională a Republicii Moldova marchează 33 de ani de la creare / video

  • 18 Decembrie 2023 09:48
Poliția Națională a Republicii Moldova marchează 33 de ani de la creare / video

Poliția Națională a Republicii Moldova marchează 33 de ani de la creare, se menționează în postarea pe pagina de Facebook a instituției.

„Astăzi este o zi cu o valoare simbolică aparte pentru noi toți cei care facem parte din marea familie a Poliției Republicii Moldova și pentru întreaga societate în slujba căreia lucrăm zi de zi, oră de oră, cu devotament și dăruire, de multe ori contra cronometru”, se arată într-un mesaj al Inspectoratului General al Poliției, citat de IPN.

Potrivit poliției, timp de 33 de ani oamenii legii au dat dovadă de de onoare, dedicație, responsabilitate, implicare, dreptate, garanție și înainte de toate, de omenie.

„Respectul și recunoștința se îndreaptă către voi, colegi, pentru că ați ales să fiți în slujba țării și a  oamenilor, pentru profesionalismul  și devotamentul pe care-l arătați permanent. Tot ce am reușit până în prezent este  meritul fiecăruia dintre voi,  al celor care își riscă zilnic viața în misiunile provocatoare, lăsându-vă acasă familiile”, se mai arată în mesaj.

Legea cu privire la polițiea fost adoptată de Parlamentul Republicii Moldova a la 18 decembrie 1990.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:1,54 m/s
Sun
19
Mon
20
Tue
22
Wed
19
Thu
20
Arhivă Radio Chișinău