Poliția explică de ce nu-l caută pe Gheorghe Papuc

  • 05 Februarie 2015 14:42
Poliția explică de ce nu-l caută pe Gheorghe Papuc

Încheierea Judecătoriei Centru privind anunțarea în căutare a fostului ministru de Interne, Gheorghe Papuc, a fost atacată la Curtea de Apel Chișinău de către avocatul acestuia, de aceea nu a mai fost transmisă poliției spre executare.

Informația a fost confirmată pentru Radio Chișinău de către șeful secției de relații cu publicul al Judecătoriei Centru, Sergiu Țipișca.

Astăzi, șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug, a menționat în cadrul unei conferințe de presă că Poliția nu a primit decât decizia Curți de Apel Chișinău de condamnare a fostului ministru, nu însă și decizia de căutare națională.

”Nu știu de ce la poliție a ajuns numai un singur document – sentința de condamnare – atât. Noi alt document, la ziua de azi, nu am primit. Noi acum întreprindem măsuri pentru a pune în aplicare sentința de condamnare”, a declarta Ion Bodrug.

Hotărârea privind anunțarea în căutare națională lui Gheorghe Papuc a fost luată pe 29 ianuarie, de Judecătoria Centru din municipiul Chișinău.

Decizia privind condamnarea fostului ministru de Interne, Gheorghe Papuc, a fost luată pe 19 ianuarie. Tot atunci, fostul comisar general al Capitalei, Vladimir Botnari, a fost condamnat  la 2 ani de privațiune de libertate cu suspendare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău