Poliția: Concertul din PMAN dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova a înregistrat un flux de 39.000 de persoane

  • 28 August 08:20
Poliția: Concertul din PMAN dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova a înregistrat un flux de 39.000 de persoane

Poliția a anunțat că evenimentul de aseară din Piața Marii Adunări Naționale, consacrat Zilei Independenței Republicii Moldova, s-a desfășurat fără încălcări sau abateri de la lege, fluxul maxim înregistrat fiind de 39.000 de persoane, transmite Radio Chișinău.

Poliția Republicii Moldova anunță că evenimentul de aseară din Piața Marii Adunări Naționale, dedicat zilei de marcare a Independenței Republicii Moldova, s-a desfășurat fără încălcări sau abateri de la lege.

Între orele 21:30 și 23:00, la concertul din centrul capitalei, a fost înregistrat un flux de 39.000 de persoane, numărul stabil al celor prezenți fiind de.33 000.

Mulțumim cetățenilor că au ținut cont de recomandările Poliției, au dat dovadă de respect reciproc și s-au bucurat de prestație fără să provoace unele incidente care să genereze ilegalități”, se arată în comunicatul emis de IGP în aceată dimineață. 

Ieri, 27 august, pe scena din PMAN au evoluat Orchestra Națională de Tineret din Moldova împreună cu Radu Dolgan, Vlad Fotescu, Felicia Dunaf, Ștefan Albu, Gicu Cimbir cu programul: „Țară mică - cântec mare: Muzica anilor ‘60-80”, Surorile Osoianu, Satoshi, Irina Rimes și interpreta suedeză - Loreen.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău