Poliția cheamă cetățenii la calm

  • 08 Iunie 2019 19:54
Poliția cheamă cetățenii la calm

Poliția îndeamnă cetățenii să păstreze calmul în contextul ultimelor evenimente politice. Inspectoratul General al Poliției anunță că a fost întărită paza edificiilor statului de importanță majoră și strategică. De asemenea, au fost întărite posturile în cadrul misiunilor diplomatice pentru siguranța diplomaților, transmite IPN.

„Există multe speculații. Vă rog, dragi cetățeni, nu vă lăsați provocați și conduceți-vă de prevederile legale și constituționale”, a declarat șeful IGP, Alexandru Pînzari, la un briefing de presă.

Potrivit lui, poliția va fi la datorie 24/24 de ore pentru a asigura sau a restabili, în caz de necesitate, ordinea publică. Șeful IGP a mai spus că, dacă vor fi organizate acțiuni de protest, poliția va interveni cu suficiente forțe.

Șeful IGP a mai spus că „instituția pe care o conduce, dar și Departamentul Trupelor de Carabinieri sunt apolitice, iar cetățenii au fost martori la faptul că polițiștii și carabinierii nu au făcut politică, dar au servit legii și cetățenilor Republicii Moldova”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău