Poliția anunță inițierea unui proces penal în legătură cu accidentul în care a fost implicat Igor Dodon

  • 10 Septembrie 2018 09:15
Poliția anunță inițierea unui proces penal în legătură cu accidentul în care a fost implicat Igor Dodon

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță, într-un comunicat, că a inițiat un proces penal în legătură cu accidentul în care a fost implicat președintele Igor Dodon „pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale”.

Potrivit IGP, două mașini din coloana oficială a lui Igor Dodon au fost implicate ieri, 9 septembrie,  într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

„Accidentul s-a produs, după ce un camion de model „Mercedes”, condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială. Automobilul de model „Mercedes”, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat  a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport „VW Touareg” care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament”, se precizează în comunicat. 

Astfel, președintele și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital. Potrivit Poliției, la spital a ajuns și șoferul camionului, care s-ar face vinovat de producerea accidentului, ia viața niciuneia din persoanele rănite în accident nu este în pericol. 

Menționăm că reprezentantul PSRM, Ion Ceban, a afirmat, astăzi, că atât Igor Dodon, cât și fiul și mama sa ar fi suferit mai multe traumatisme în urma accidentului. Astfel, Igor Dodon ar avea probleme la coloana vertebrală, iar mama sa a suportat deja o intervenție chirurgicală.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău