Plecări din PSRM: Alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului

  • 11 Mai 2021 12:39
Plecări din PSRM: Alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului Observatorul de Nord

Consilierii locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, au anunțat că părăsesc partidul.

Potrivit unei declarații semnate de consilieri, „evoluțiile de pe scena politică demonstrează că actuala conducere a PSRM este absolut dezorientată”.

„Nu mai există viziune și un Program concret pentru susținerea activului organizației primare și rezolvarea problemelor cetățenilor. Actuala conducere a PSRM nu-și mai onorează promisiunile pe care le-am făcut noi, membrii echipei, cetățenilor. În aceste condiții noi,  nu suntem de acord cu politica promovată de PSRM și, cu regret, anunțăm că și alegătorii sunt dezamăgiți de atitudinea iresponsabilă a conducerii partidului. Noi, consilierii locali ai Partidului Socialiștilor DIN SATUL Zastânca nu mai vedem motivul pentru care să continuăm să facem parte dintr-un partid cu viziuni politice neclare și interese personale.Nu mai considerăm necesară prezența în Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, în condițiile când interesele conducerii formațiunii politice nu coincid cu interesele și problemele cetățenilor”, se arată în document, potrivit observatorul.md

Astfel, fracțiunea PSRM din Consiliul local Zastânca își suspendă activitatea, iar consilierii susțin că își vor continua activitatea independent, fiind neafiliați politic. Declarația a fost semnată de Vasile Mâțu, Olga Lungu, Valeriu Covalciuc, Ana Procopi și Mihail Vieru. 

Reprezentanții PSRM nu au comentat, deocamdată, aceste declarații. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău