PLDM și PDM oferă informații contradictorii cu privire la negocieri

  • 28 Mai 2013 14:33
PLDM și PDM oferă informații contradictorii cu privire la negocieri

PLDM și PDM oferă informații contradictorii cu privire la negocierile pentru formarea unei noi coaliții care ar vota Guvernul condus de Iurie Leancă.

În timp ce reprezentanții democraților susțin că după întrevederile de luni, 27 mai, nu a fost stabilită data și ora unei noi runde de discuții, PLDM declară că negocierile continuă.

Negocierile se desfășoară permanent, iar rezultatele acestora vor fi făcute publice înainte de ședința Parlamentului de joi, a declarat pentru Radio Chișinău vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Sreleț.

Pe de altă parte, democratul Adrian Candu susține că, după întrevederile de luni, nu s-a decis când se va desfășura următoarea rundă de discuții.

Reprezentanții grupului condus de Ion Hadârcă nu au fost de găsit pentru a explica ce se întâmplă în cadrul negocierilor.

Amintim, că discuțiile pentru formarea noii coaliții au început acum o săptămână, iar, luni, PLDM a solicitat o pauză, declarând că în cadrul discuțiilor a intervenit un blocaj. Candidatul desemnat Iurie Leancă trebuie să ceară, cel târziu joi, votul de încredere al Legislativuuli pentru componența noului guvern și programul de activitate al acestuia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:2,57 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
14
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău